Hekimce Spirulina (B vitamin Kompleksi)

Düzenli dozlarda alınması halinde bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun zindelik kazanmasına yardımcı olur.


43,00TL    
KDV Dahil                   

Ara Toplam: 33,33 TL

Vergi (KDV): 2,67 TL

Kargo Ücreti: 7 TL

Genel Toplam (KDV Dahil): 43,00 TL   (Fatura Kesim Fiyatı)

Kredi Kartı Ücret-Komisyon Kesimi %5:  2,15TL

HAVALE İLE: 43,00 TL     KREDİ KARTIYLA: 45,15TL

HAVALE İLE ALMAK İÇİN  TIKLAYIN ÜRÜN HAVALE İLE FİYAT ÜCRETİNİ ÖDEYİN. 

KREDİ KARTI İLE ALMAK İÇİN ÜRÜNÜ SEPETE EKLEYİN.


İçeriği: Spirulina, bitkisel kapsül
Spirulina, halk arasında yosun olarak bilinen bir tür mavi-yeşil algdir. Araştırmalarda spirulina tüm esansiyel amino asitleri yapısında bulunduran %65 protein oranı ile protein açısından en zengin gıdalardan biri olan soya fasulyesinden yaklaşık 2 kat fazla protein oranına sahip olduğu, sadece hayvansal gıdalarda bulunan B12 vitamini içeriği oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. Bu nedenle vejetaryenler tarafından B12 eksikliğini telafi etmek için kullanılabilir. İçerdiği yüksek miktardaki gama linolenik asit, beta karoten, B12 vitamini, demir ve bunların dışındaki pek çok besin öğesi spirulinanın asrın gıdası olarak tanımlanmasına neden olmuştur. Uzmanlar spirulinanın tokluk hissi vermesi ve içeriğindeki gamma-linolenik asitin yağ birikintilerinin çözülmesine yardımcı olmasından dolayı sağlıklı şekilde kilo kontrolünde kullanılabileceğini bildirmektedirler.  Ayrıca, A.B.D. Ulusal Kanser Enstitüsü (National Cancer Institute) spirulinadaki sulfolipidlerin ayrıca HIV (AIDS)'e karşı da dikkat çekici ölçüde aktif olduklarını açıklamıştır. Spirulinanın düzenli dozlarda alınması halinde anti-viral aktivitesini arttıracağını ve bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun zindelik kazanmasına yardımcı olacağı belirtilmektedir.
Kullanımı: Yetişkinler için günde 3 kez 2'şer bitkisel kapsülün yemeklerden önce alınması tavsiye edilir.
Ürünlerle ilgili ek bilgiler:
Ürünümüz hiç bir katkı maddesi içermemektedir.  Doğadan alınan renk ve kokusunu korumaktadır. Renk ve koku çeşitli fiziksel etkenlere göre değişmektedir. Bitkinin yetiştiği ortamın şartları, toplama zamanı, kurutulma şartları ürünün renk, tat ve kokusunu etkilemektedir.  Ürünlerimizde yapay koku, tat ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku, tat ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden farklı olabilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir.
Kapsüllerimiz tamamen bitkisel kökenlidir.  Hayvansal hiç bir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir.
Ambalaj olarak, ürünü ışıktan korunma amacıyla amber renkli,  sağlığın ve doğallığın temsilcisi olan cam kullanılmaktadır.
90 tablet

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Stok Kodu10013
Ağırlığı0
Kutulu Ağırlığı0
Garanti Bilgisi


Google+'da Paylaş

Yazar

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder