İndirimli Elektrik, Ucuz Elektrik, Elektrik Başvuru, Elektrik Abone

İndirimli Elektrik

Yıllık elektrik tüketim miktarınız 3600 kWh(Aylık ortalama 120 TL’nin üzerinde fatura ödüyorsanız)’nin üzerinde ise elektrik aboneliğinizi faklı firmalara taşıyarak indirimli elektrik fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Eski kullandığını elektriğin aynısını alırsınız. Sadece aylık faturalarınız eski elektrik dağıtım firması yerine yeni abonesi olduğunuz firma tarafından çıkarılır. Elektrik  tesisatınızda her hangi bir değişiklik yapılmaz.
Aylık ödediğiniz ortalama fatura tutarına göre elektrik faturalarınız da belirli oranda indirimler alırsınız. 24 ay taahhütlü kampanyalarımızdan birinden yararlanarak indirimden faydalanabilirsiniz. Size en uygun teklifi verebilmemiz için bizimle sitemizde bulunan talep ve iletişim formlarından bize yazabilirsiniz.

Kampanyalar

Avantajlı Tarife Kampanyası
Avantajlı Elektrik Kampanyası – %10 İndirimli
Avantajlı Elektrik Kampanyası ile mevcut elektrik birim fiyatı üzerinden 2 yıl boyunca %10 indirimli elektrikten faydalanabilirsiniz.

Hemen Başvur

Filbox Kampanyası
Elektriğini 2M Enerji’ye Taşıyana Filbox Hediye

Detaylı Bilgi

ETS Tur Kampanyası
Faturasını 2M Enerji’ye taşıyana çekilişsiz kurasız Antalya’nın en seçkin 5 yıldızlı otellerinde herşey dahil tatil hediye!

Detaylı Bilgi

Sigorta Kampanyası
Elektriğinizi 2M Enerji’den %5 İndirimle Almaya Başlayın, 2M Enerji İlk Ateş Sigortası ile İşyerinizi Ücretsiz Sigortalayın.

Detaylı Bilgi

Standart Tarife Kampanyası
Standart Elektrik Kampanyası – %7 İndirimli
Standart Elektrik kampanyası ile EPDK tarafından yayınlanan standart elektrik tarifesi üzerinden %7 indirimli elektrik kullanarak fırsatından yararlanabilirsiniz.
Zamlanmayan Tarife
Zamlanmayan Elektrik Kampanyası
Zamlanmayan kampanyadan yararlananlar elektrik fiyatlarındaki dalgalanmalarından etkilenmez, sözleşmeleri boyunca zamlara karşı kendilerini korumuş olurlar.
Özgür Tarife
Özgür Elektrik Kampanyası – %5 İndirimli
Taahhütsüz, dilediğinde çıkma özgürlüğü sunan Özgür Elektrik Kampanyası ile elektrik fiyatı üzerinden %5 indirim kazanırsınız.
Bilinçli Tüketici Tarifesi
Bilinçli Tüketici Kampanyası
Aylık elektrik faturanızın ortalaması 500 TL altındaysa, faturalarınızı kargo yerine e-fatura ve kısa mesaj yoluyla almayı tercih ederseniz, ödemelerinizi otomatik ödeme ile yapmayı seçerseniz, işlem maliyetiniz azalacağı için bu tutarı yukarıda seçeceğiniz indirimlere ekstradan +%1 indirim olarak size sunuyoruz.

Hemen Başvur

Elektrik Başvuru
Google+'da Paylaş

Yazar

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder