Hekimce Form

Hızlı Yağ yakımı!!. İçeriğindeki bitkilerin bileşimi, sağlıklı ve formda bir yaşam sürdürmenize yardımcı olur.


43,00TL    
KDV Dahil                   

Ara Toplam: 33,33 TL

Vergi (KDV): 2,67 TL

Kargo Ücreti: 7 TL

Genel Toplam (KDV Dahil): 43,00 TL   (Fatura Kesim Fiyatı)

Kredi Kartı Ücret-Komisyon Kesimi %5:  2,15TL

HAVALE İLE: 43,00 TL     KREDİ KARTIYLA: 45,15TL

HAVALE İLE ALMAK İÇİN  TIKLAYIN ÜRÜN HAVALE İLE FİYAT ÜCRETİNİ ÖDEYİN. 

KREDİ KARTI İLE ALMAK İÇİN ÜRÜNÜ SEPETE EKLEYİN.


İçeriği: Helichrysum sp. ( Altınotu çiçeği ), Ilex paraguariensis ( Mate yaprağı ), Matricaria recutita ( Mayıs papatyası ), Camellia sinensis ( Yeşil çay ), Urtica sp. ( Isırgan yaprağı ), Myrtus communis ( Mersin yaprağı ), Rosmarinus officinalis ( Biberiye yaprağı ), Foeniculum vulgare ( Rezene meyvesi ), Fumaria officinalis ( Şahtere topraküstü ), Prunus avium ( Kiraz sapı ), L-Karnitin, Calluna vulgaris ( Funda yaprağı ), Bitkisel kapsül
Formda kalmak yalnızca fiziksel değil, ruhsal ve zihinsel sağlığı da içeren genel bir sağlıklı olma halidir. Beslenme ve fiziksel aktivite, formda kalmanın iki temel unsurudur. Modern yaşam biçimi insan sağlığını sürekli olumsuz etkilemektedir.
İçeriğindeki bitkilerin bileşimi, sağlıklı ve formda bir yaşam sürdürmenize yardımcı olabilecek gerekli etken maddeleri içermektedir. Bu bitkiler, doğal içeriği ile faydalı pek çok bitkinin drog etkilerinden maksimum düzeyde faydalanmanızı sağlar ve modern yaşam alışkanlığıyla birlikte bünyede meydana gelen hasarların onarılmasına yüksek düzeyde katkıda bulunabilir. İçeriğindeki bitkilerin lifli içeriği sayesinde tokluk hissi verir. Böylelikle daha az yeme isteği duymanıza, sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinmenize katkıda bulunur.
L- Carnitine, hücrelerde enerji üretmekle sorumlu organele; yani mitokondriye yağların taşınmasına yardımcı olan bir bileşiktir. Mitokondride yağlar yıkılarak enerjiye dönüştürülmektedir.
Bitkilerinin içeriğindeki etken maddeler ve L-Carnitine yanlış, düzensiz beslenme alışkanlıkları ve hareketsizlik sebebiyle vücutta depolanan yağların yakılmasını hızlandırmaya ve sağlıklı bir biçimde formda kalmaya yardımcı olabilir.
Kapsül kullanımı : Yetişkinler için günde 2-3 kez 2'şer kapsül yemeklerden yarım saat önce alınması tavsiye edilir.
120 tablet
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Stok Kodu10014
Ağırlığı0
Kutulu Ağırlığı0
Garanti Bilgisi


Google+'da Paylaş

Yazar

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder