Recyclix ile Para Kazanma

Recyclix ile Para Kazanma

recyclix ile ilgili görsel sonucu
para kazan ile ilgili görsel sonucu

Geri Dönüşüm Sektöründen Kazanç Sağla

Geri dönüşüm sektörü ülkemizde yeni gelişen bir sektör olmakla beraber hem yeşili, dünyayı korumanıza hem de bir kazanç kapısı elde etmenize olanak sağlayan bir sektör, nasıl mı? Sitemizin üzerinden satın aldığınız atıkları işledikten sonra ya da sadece hesabınızda bir süre beklettikten sonra daha yüksek fiyatlarla satarak kazanabilirsiniz. İnternetten para kazanma yolları içerisinde en garantili ve kazançlı olan bu sistemle hem siz kazanacaksınız hem de doğa kazanacak.

Günümüzde ham maddeden daha değerli hale gelen ikincil ürün olarak değerlendirilmekte olan geri dönüşüm atıkları kar elde edebilmeniz bakımından size büyük bir avantaj sağlıyor. Rafine süreciyle firmanın ilgilendiği bu sistemde geri dönüşüm sürecine doğrudan dahil olmanız da söz konusu olmayacak. Profesyonel ekipler tarafından teknolojik süreçlerle ilgilenilecek ve atığınız paraya dönüştürülecektir. Siz sadece bu sistem içerisinde uluslar arası atık pazarına erişerek satın alım işlemi yapacak ve yaptığınız satışlardan kazanç elde edeceksiniz.

Siteye Buradan kayıt olduktan sonra sistemimizde tek seferde en düşük 20 Euro en çok 500 Euro olacak şekilde bitcoin, banka havalesi yada kredi kartınız ile yükleme yaparak geri dönüşüm atıklarından satın almaya başlayabilirsiniz. Paypal üzerinden para çekme işlemi gerçekleştirebileceğiniz sistemde para çekebilmek için en az 20 Euro ve en fazla 5000 Euro ile işlem yapabiliyorsunuz. Kayıt olurken isim ve Soy isminizi Türkçe karakterler olmadan ve doğru bir şekilde yazdığınızdan emin olunuz. Hesabınızın onaylanması için mailinize gelen onay linkine tıklamanız ve profil bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız gerekiyor.

Firma sisteme katılan her üyeye kısa süreliğine 20 Euro hediye etmektedir. Bu nedenle kayıt olmak için acele etmenizi tavsiye ederim. Yalnız şunu da belirtmeliyim ki verilen Bonus un dışında sizlerin de dışarıdan sisteme yatırım yapmanız halinde daha kısa süreçte ve tatmin edici kazançları elde etmeniz mümkün olacaktır.

Sitenin sağ üst kısmında Türkçe dil seçeneği bulunmaktadır ve Türkçe olarak sistemle ilgili bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

NASIL KAYIT OLUNUR?
(20€ BONUS ALMAK İÇİN)
 1. İlk önce aşağıdaki "Şimdi Kayıt Ol" butonuna tıklayın.
şimdi kayıt ol ile ilgili görsel sonucu
2.

3. Açılan sayfada ki "Koşul ve Şartlar " Kabul Ediyorumu işaretleyin.
4. Aşağıdaki işlemleri uygulayın. Facebook, Google ve Linkedin ile kaydol butonlarını kullanmayın.

Yönetici Kodu: F78F-5E16-7216
Yönetici Kodu Otomatik gelmez ise yukarıdaki kodu giriniz.

Recyclix Nedir Türkçe Anlatım Nasıl Para Kazanılır 
ANLATIM VİDEOSU
Kazanç oranlarına gelince;
3 hafta devam eden 1. geri dönüşüm döngüsünden sonra geri dönüşümlü malzeme miktarından % 6 kar payı alırsınız.
Sonrasında ise, 2 hafta devam eden 2. geri dönüşüm döngüsünden de malzemenin fiyat farkından daha fazla, % 8 kar payı alırsınız.
Toplamda ise, 5 hafta süren tam geri dönüşüm döngüsünden sonra geri dönüşümlü malzeme miktarından, %14 kar payı almış olursunuz.
Yani 5 hafta süren bu döngü sonucunda sisteme yatırdığımız 100 Euro paramız 114 Euro oluyor diyebiliriz.
Tam geri dönüşüm döngü sayısı sınırlı değildir. Birikmiş karınızı hesap bakiyenize aktarmak için lütfen dönüşümün tamamlanmasından sonra RECYCLE düğmesini tıklayın.
Eğer 1000 ila 50,000 Euro arasında değerlerde veya 5000 ila 250,000 ton arası büyük miktarlarda atık geri dönüşümü yapmak isterseniz, geri dönüşüm ekipmanından hisse satın almak suretiyle tarafınıza çok daha fazla karlar için yeni fırsatlar sunulacaktır.
Sisteme yatırım yaptıktan sonra sitenin üst kısmında bulunan İş Yeri (Member’s Area) bölümünden Atık(Waste) satın almalısınız.Size teşvik amaçlı verilen bonusunuz içinde aynı işlemi gerçekleştirmelisiniz.
Recylix Atık
Recylix Atık
Sevgili Okuyucularımız site ile alakalı aklınızda soru işaretleri kalmaması açısından aşağıda Recyclix ödeme kanıtlarını göstermek istiyorum.
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı
Recyclix Ödeme Kanıtı


DİĞER AYRINTILAR VE DETAYLI VE AÇIKLAMALAR

** Önemli Notlar: 

1- Gerçek İsminiz İle Kayıt Olun. Gerçek Bilgiler Verin. Yoksa Sonradan Değişme İmkanı Yok.

2- Para yatırırken ve para çekerken kullanacağınız banka hesabı paypal ve kredi kartı bilgileri siteye kaydolunan kişi bilgileriyle aynı olmak zorundadır.

3- İlk yatırdığınız ana parayı geri çekmek isterseniz ana paranın %75 ini alabilirsiniz. Yani en az üç döngü (1 döngü = 5 hafta) yapmadan siteden ana paranızı alıp çıkmak isterseniz zarar edersiniz. 


Recyclix Nedir?

Recyclix merkez ofisi Varşova'da bulunan bir plastik geri dönüşüm şirketidir. 

Recyclix'in Amacı Nedir? 

Recyclix'in amacı yatırım ortaklarıyla birlikte iş birliği yaparak dünyanın bir numaralı geri dönüşüm şirketi olmaktır.

Recyclix Ne Yapar?

Recyclix kendi fonları ve yatırımcılarının sağladığı fonları kullanarak atık plastik alır. Bu plastiği kendi fabrikasında gerekli işlemlerden geçirerek geri dönüştürür ve granüle çevirir daha sonra da bu granüllerin satışını gerçekleştirir. 

Geri dönüşüm prensipleri

Firmamızın plastik atık geri dönüşümü yaptığını hatırlatmak istiyoruz ve size bunda gelir paylaşım modeli kullanarak bir geri dönüşümcü olarak yer almanızı teklif ediyoruz. Bu gerçekten kolay çalışır: atık satın alırsınız ve daha sonra kar edersiniz.

Kredi kartı ve Bitcoin yanı sıra banka havalesi yoluyla para yatırabilirsiniz. Depozitonuzu yatırdıktan sonra, ne şekilde para kazanmak istediğinizi seçmeniz mümkün olacaktır.

Öncelikle, geri dönüşüm için atık satın alabilirsiniz. İkincisi, plastikten üretilen ve granül yapımında kullanılan kırma malzemeleri satın alabilirsiniz. Üçüncü olarak, fabrikanın büyümesine katkıda bulunmak ve bundan faydalanmak için donanımlarımız dan bir pay satın alabilirsiniz.

Seçiminize ve çevrim süresi, geri dönüştürülen malzemenin hacmi, geri dönüşüm piyasasındaki mevcut iklim ve fabrika büyüme hızı gibi birçok faktöre bağlı olarak, bir gelir payı alacaksınız.

Daha fazla atık alımı yaparak ve yarım kalmış ya da tam geri dönüşüm döngüsü seçimi yaparak kazançlarınızı çeşitlendirebilirsiniz. Recyclix ham maddelere harcadığınız fonların güvenliği yanı sıra üye alanınızda belirtilen miktarda karın tarafınızdan alınmasından ve her hangi bir zamanda tarafınızdan geri dönüştürülen malzemelerin satın alınmasından sorumludur.

Bunun dışında Recyclix'e yeni ortaklar getirerek, davet ettiğiniz yeni katılımcılar tarafından yatırılan depozitonun tarafımızca alınmasından 7 gün sonra 4. seviyeye kadar önerdiğiniz kişiler için kar alırsınız. Bu konu hakkında üye alanınızda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Ödemeler

Minimum depozito miktarı 20 Euro'dur. Kredi kartı ile tek seferde yapılabilecek maksimum deposito miktarı 500 Euro ile sınırlıdır, Bitcoins ve banka havalesi ile sınırsız para yatırabilirsiniz.

Minimum depozito miktarı 20 Euro'dur. Paypal ile yapılabilecek maksimum depozito miktarı 5,000 Euro ile sınırlıdır, Bitcoins ve banka havalesi ile sınırsız para yatırabilirsiniz.

Recyclix ile Kazanç

3 hafta süren 1. geri dönüşüm döngüsünden sonra geri dönüşümlü malzeme miktarından% 6 alırsınız.

Sonra, 2 hafta süren 2. geri dönüşüm döngüsünden sonra malzemenin fiyat farkından daha fazla, % 8 alırsınız.

Toplamda, 5 hafta süren tam geri dönüşüm döngüsünden sonra geri dönüşümlü malzeme miktarından, %14 alırsınız.

Tam geri dönüşüm döngü sayısı sınırlı değildir. Birikmiş karınızı hesap bakiyenize aktarmak için lütfen dönüşümün tamamlanmasından sonra RECYCLE düğmesini tıklayın.

If you want to recycle large amounts of waste with the value from 1000 to 27,000 EUR, or 5000 to 135,000 kilos of waste, you will be provided new opportunities to generate even more profits by purchasing shares in recycling equipment.

Geri dönüşüm ekipmanında mevcut hisselerini satın alarak, granüllerin satışı üzerinde karınızı %14'den tüm geri dönüşüm döngüsü için %50'ye çıkarmanız mümkün olacaktır.

Üretim araçlarının satın alınması için harcanan fonlar size yüksek karlar için sınırsız faydalar sunduğundan geri iade edilmez.

ÇÖP NASIL SATIN ALACAĞIZ:

Verdiği Bedava 20 Euro İle Yada Para yatırdıktan sonra siteye giriş yaparak atık alıyoruz. Atığın 1 kg 0.2 euro. Örneğin 100 euro ile 100*0.2= 500 kg atık alınabilir. Atık almak için sitede bulunan iş yeri sekmesine tıklıyoruz daha sonra açılan sayfa da resim de yer alan satın al a tıklıyoruz 

Evet arkadaşlar yatırım yaptık atığı aldık sonra atığımız 3 haftalık bir yeniden öğütme daha sonrada 2 haftalık granüle çevirme aşamasından geçecek ve bu aşamalar sonucunda biz kar edeceğiz. Bu aşamalar ilk yatırdığımız ana parayı çekmediğimiz sürece Sonsuz bir çevrim içinde sürekli devam edecek ve sürekli bize kar getirecek. Yani bir nevi yatırdığımız miktarda şirket kar ortağı olmuş oluyoruz.


KAR ORANI

İlk karımızı 3 haftalık yeniden öğütme sonucunda alırız. Burdan alacağımızı kar oranı %6 dır. İkinci karımızı 2 haftalık granüle çevirme aşamasından sonra alırız. Burdan alacağımız kar oranı da %8 dir. Böylece 5 hafta yani her 35 günde %14 kar elde ederiz. Bu ana paramızı çekmediğimiz sürece sürekli devam eder. 

Para Çekme Yöntemleri

Gelelim para çekmeye para çekmek için paypal , Bitcoin ve banka havalesi kullanılabilir.

1) Paypalla para çekimi minimum çekim miktarı 20 euro ve %3,5 kesinti var. Ayrıca paypal in kuru da normal kurdan düşük olduğu için kayıp oldukça fazla olur. Tavsiye Etmem. Eger kullanırsanız maksimum 2-3 saatte para hesabına geçer.
2) Bitcoin minimum çekim miktarı 20 euro btcturk deki bitcoin fiyatı btc-e den yük++++e tavsiye ederim. Maksimum 2-3 saate para hesabınıza geçer
3) Banka hesabına transfer minimum çekim miktarı 20 euro dur. Hiç bir kesinti olmamaktadır para aynen hesabınıza geçer. İşlem süresi genellikle 2 iş günüdür. Maksimum 4 gündür. 

Önemli ipuçları

Eğer malzeme alımı için harcadığınız tüm fon tutarını almak istiyorsanız, herhangi bir döngünün tamamlanmasından sonra Sale düğmesini tıklamanız gerekir. Malzemenizi satarız ve size paranızı göndeririz.

Eğer malzemeyi birinci ya da ikinci döngüden sonra satmak isterseniz, gelir payı pozitif bir fiyat farkı oluşturmaya yeterli olmayacağı için negatif hesap bakiyeniz olacaktır.

Örneğin, 100 Euro'ya atık alıyorsunuz ve tam dönüşümün tamamlanmasından sonra 300 Euro'ya granül satıyorsunuz. İlk döngü için karınız 6 Euro olacaktır.

Karınız gelir payına bağlı olacaktır ve kurallara göre an az %30'a eşit olacaktır. Bu şekilde 300 Euro'dan %25 ya da 75 Euro alacaksınız. Bütünüyle, 6 Euro ve 75 Euro veya tüm geri dönüşüm döngüsünden sonra 81 Euro kazanacaksınız.

Websitemizde yer alan ürün işleme bilgisini ciddiye almanızı ve gereli ekipman hisselerini sağ duyulu şekilde almanızı tavsiye ederiz böylece ideal ham madde ve ekipman maliyeti oranını elde edebilirsiniz.

Bununla birlikte sağ duyunuzu kullanıp, ekipman olmadan sadece çok fazla atık alarak kar oranınızı maksimize edemeyeceğinizi anlayacağınıza inanıyoruz.

Kazançlarınızı tam geri dönüşüm döngüsü tamamlanmasından sonra hesap bakiyenize aktarmak için SELL düğmesine değil RECYCLE düğmesine tıklamanız gerektiğini hatırlatırız.

Kırık malzeme veya granüllerin satışı üzerine elde edilen kar tutarı bu şekilde malzeme miktarının gelir payıyla çarpılması yoluyla hesaplanır. Gelir payı ekipman için harcadığınız para miktarına bağlıdır ve %25 ila %50 arasında değişir; Malzeme satış günü piyasa değerinden satılır.

And remember that our company will be glad to offer you unique partnership conditions for orders from 100,000 EUR. In cases like this the negotiations will be held in our offices in Warsaw, Riga, or Lomza. You will be able to visit our factory and we will explain you the recycling process in detail.

20 EUR promosyon kampanyası sona ermek üzere ve sisteminin nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinmek ve bu teklifi kullanmak için yeterince zamana sahip olacağınızı umuyoruz.

Size başarılı geri dönüşümler diliyoruz ve harika bir iş çıkaracağınıza eminiz!


* Minimum Deposit: 20 Euro

* Deposit İşlemcileri: Bitcoin - Paypal - Kredi Kartı - Banka Havalesi ( Wire )

Google+'da Paylaş

Yazar

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

1 yorum :

  1. https://recyclix.com/?id=8AE9-E10A-CF00 Linkten üye ol ve bedava 20€ ile işe başla. 60 gün dene sistemi tanı, beğenmezsen, çeker gidersin, sıfır risk. Dünyanın geleceğe dönük en iyi network işlerinden birisi. Uluslararası ortaklık ve dostluk. Gelecek nesil için yeşil dünya. Şimdilik 3000 ton Plastik atık işleyen (LDPE – PP) geri dönüşüm işi, kurulu düzen. Örnek: 200€ yatırımınız 5 hafta sonra 28€ kar getirir. 100€ yatırım bir yıl ellenmez ise 316€ yapmaktadır. Yatırım miktarına göre kazanç var. Kararı sen ver. İster 20€ ister 98000€, farklı kazanç tercihleri var. Kısa-orta ve uzun vade, tercih ve para sizin. Ben kimseye hediye vermiyorum. Ancak sistem hakkında doğru bilgilerle destek verebilirim. Doğru bilgi ve yeterli yatırımla, insanları kandırmadan, riskleri bir nebzede olsa paylaşarak, bu işi yapmak isteyenler deneme sürecine katılın. (Üyeler için 5.fabrikanın inşaasına ait, siteye canlı kamera bağlantıları eklenmiştir.18 yaş altı üye olamaz. Vefat halinde uluslar arası hukuk kuralları geçerli, belgelerin ibrazı ile hesap mirasçılara kalır. Gelişim sürmektedir.) 3-5 milyon€ parası olan aynısını Ülkemizde yapabilir. (Biz merdiven altı üretim yapmayı, sağdan 3 e alıp sola 5 e vermeyi, dosta kazık atmayı severiz. Bu zihniyette olanlara bu iş uymaz) Dikkat sitenin tüm bilgi kısımlarını okumadan gerçek para yatırıp da sonra bana ekşimeyin. Dürüst birisi değilseniz bana yaklaşmayın bile. Gidip hediye dağıtanlardan ref. yapın. Kurumsal hesap açacakların şartları farklıdır. Negatif sorularınızla uğraşamam, ciddi yatırımcı iseniz üye olun. İsteyen kazancının vergisini verebilir. Belgeler firmaca hazırlanıp size sunuluyor. Kapasite kotasından dolayı üye kaydı durdurulmadan beklenmektesiniz. https://recyclix.com/?id=ae275038835260

    YanıtlaSil